När Blixtljuset kliver in med ny energi och driv i bolagen som vi förvärvar gäller det att bolagen har rätt förutsättningar. Vår affärsidé är att förvandla bolagen från good to great! Att vara del i en koncern har många fördelar. Trygghet är en av dem, då alla bolag i koncernen kan backa upp varandra med resurser och erfarenhetsutbyten. Ett mål vi strävar efter är att ha en majoritet av smidesbolag inom branschen och därigenom kunna göra förändringar. Att göra smidesbranschen mer modern och göra smeders förutsättningar till det bättre genom möjligheten att klättra samt växa som individ. För oss är det viktigt att varje bolag behåller sina unika egenskaper och inte försvinner som en i mängden. Vi på Blixtljuset erbjuder en koncerns alla fördelar utan att släppa det lilla företaget i fokus!Bolagen i Blixtljusetkoncernen

ml-smide-ab-logo

ML Smide AB

ML Smide levererar smidestjänster med hög kvalitet och effektivitet till företag och organisationer i Mälardalen.

 

"Vi vill få med den yngre generationen till vår kreativa bransch!" Läs mer>>
byggnadssmide-ab-logo

Byggnadssmide AB

Byggnadssmides verksamhet utgörs av tillverkning och montering av alla former av stålkonstruktioner samt servicesmide inom bygg och industri.

 

"Tydlighet är nyckeln till ett gott samarbete!" Läs mer>>
smidesbyggarna-ab-logo

Smidesbyggarna AB

Smidesbyggarna är specialister på tillverkning och montering av byggnadssmide och stålkonstruktioner.

 

"Vi är allkonstnärer med målet att bli störst i Stockholm!" Läs mer >>
bengtssons-smide-logo

Bengtssons Smide

Vi är proffs på det vi gör och stolta bärare av vårt företags gedigna historia med över 100 års branschkunskap. Stålförsäljning, tillverkning, skyltar, parksmide, trädgårdssmide, utemiljö, trappräcken, parkräcken och cortenstål i Stockholm och mälardalen.

 

"Vi är smidesbolaget med bred kompetens och en stark kultur!" Läs mer>>